"ART- BIRDS FLYING HIGH"

Welkom op mijn site!

Blog

Blog

view:  full / summary

Laatste werkzaamheden!

Posted on April 26, 2020 at 9:15 AM Comments comments ()

Beste bloglezers, nog steeds CORONA periode en dus volop gelegenheid om nieuwe creaties te maken. 

Voor mij betekende dat de afgelopen twee weken achter de naaimachine zitten, dat was weer eens iets anders. Wat ik gemaakt heb kan ik nog niet laten zien, want het zijn cadeautjes geworden en ... ze zijn nog niet afgeleverd. In de volgende editie zal ik een foto opnemen.

De voorraad passe partouts heb ik gebruikt om vooral nieuw werk in in te kaderen. Dat was ook een behoorlijke klus. Een paar fotootjes voeg ik toe.


TWEEDE BLOG 7 APRIL 2020

Posted on April 7, 2020 at 7:40 AM Comments comments ()

Beste lezers!

Hot news!

Wie verwacht binnenkort een kinderkamer te willen verfraaien kan een schitterende stikker bestellen bij "Birds Flying High" !

Het eerste ontwerp is klaar! In dit ontwerp tekende ik een aantal dieren die elkaar helpen als ze de zon en de maan willen zien.

In z'n geheel is de hoogte bijna twee meter. Het is een gedetailleerd ontwerp dus niet grof. Kleurrijk en geschikt voor op een muur,                           die zowel heel licht als donker gekleurd mag zijn. De stikker kan ook worden geplakt op een andere ondergrond, zoals glas of plaatmateriaal.

Neem gerust contact op met uw vraag.EERSTE BLOG!

Posted on March 28, 2020 at 11:40 AM


MISSCHIEN KAN IK JE OP AFSTAND INSPIREREN.


DE VOLGENDE WEEK KAN IK JE IETS VERTELLEN OVER VOORBEREIDEN VOOR PASEN, ZOALS SCHILDEREN OP EEN EI.


DEZE WEEK VOLGT ONDER DE FOTO VAN HET BESCHILDERDE EI EEN STUKJE TEKST OVER TEKENEN IN EEN DUMMY.IN ATELIER  "BIRDS FLYING HIGH"   WERK IK ZELF GEWOON DOOR, ONDANKS "CORONA". 

IK HOOP DAT JULLIE OOK ALLEMAAL EEN GOEDE INVULLING HEBBEN GEVONDEN VOOR DE UREN DAT JE " VERPLICHT" AFGEZONDERD VAN ANDERE MENSEN BENT.

HEB JE ALTIJD AL GRAAG WILLEN TEKENEN OF SCHILDEREN, MAAK DAN DEZE WEEK EEN START EN  MISSCHIEN KOM JE NA DE "CORONA"   MISERE EEN CURSUS VOLGEN IN MIJN ATELIER. DAAR BEN JE, ALS ER WEER PLAATS IS, VAN HARTE WELKOM!

EERSTE BEGIN:

1  KOOP EEN DUMMY OF ZOEK GENOEG TEKENPAPIER EN POTLODEN.

2 GEBRUIK ELKE DAG EEN BLADZIJDE OM TE SCHETSEN WAT JE ZIET. HET KAN HEEL EENVOUDIG EEN VOORWERP ZIJN.                      DAT ER TOEVALLIG LIGT, OF JE ZOEKT IETS OP DAT JE WILT TEKENEN.

ZO HEB JE DEZE WEEK AL GENOEG TE DOEN. ALS JE DE SMAAK TE PAKKEN HEBT KUN JE MISSCHIEN NIET GEMAKKELIJK STOPPEN! 

VEEL PLEZIER EN SUCCES! Rss_feed